Bedrijven

Een zieke medewerker kan vervelende gevolgen hebben. In de eerste plaats natuurlijk voor de persoon zelf, maar ook als werkgever kunt u in de (financiële) problemen komen. In de wir-war van alle wetten en regelgeving op het gebied van verzuim en arbeidsongeschiktheid willen wij u graag helpen uw zaken goed te regelen. Want op het moment dat zich een verzuim situatie voordoet, wilt u niet voor vervelende verrassingen komen te staan. En daar kunnen wij voor zorgen. Zodat u weer bezig kunt zijn met waar u goed in bent: ondernemen.
 
Onze adviseurs zoeken graag voor u uit welke dienstverlening het beste bij uw onderneming past. In een vrijblijvend gesprek lichten wij graag de mogelijkheden toe.

Laat u vrijblijvend informeren door onze specialisten! Gesprek aanvragen

Verzuim

Als u als ondernemer begint, komen er allerlei zaken op u af. Financieringen, investeringen maar ook sociale wetgeving en maatregelen om verzuim tegen te gaan, als u te maken krijgt met personeel.

Lees verder...

Parameters gedifferentieerde premie WGA

De gedifferentieerde WGA-premie verschilt per bedrijf en is afhankelijk van het aantal arbeidsongeschikten uit de voorgaande jaren.

 

Lees verder...

WGA per 1-1-2017

Per 1-1-2017 gaat de WGA samensmelten tot één WGA-risico. Wat zijn de gevolgen hiervan?

Lees verder...