Verzuim

Als u als ondernemer begint, komen er allerlei zaken op u af. Financieringen, investeringen maar ook sociale wetgeving en maatregelen om verzuim tegen te gaan, als u te maken krijgt met personeel.
 
De ene bedrijfstak heeft een ander risico dan de andere. Zo zijn de risico's in een garagebedrijf anders dan bij een advocatenbureau. Maar in alle gevallen loopt u als werkgever het risico dat uw personeel uitvalt als gevolg van ziekte. Het gemiddelde verzuimpercentage in Nederland is 3,9%. Als u bedenkt dat een zieke werknemer een werkgever drie keer het dag salaris kost dan is het duidelijk dat verzuim u als werkgever handenvol geld kost.
 
Wilt u kijken of er een mogelijkheid bestaat om uw verzuimpercentage te verlagen, doe dan de gratis verzuimcheck.

Verzuimcheck

Wilt u weten welke besparing De Verzuimeconoom op uw verzuimkosten kan realiseren? Wij bieden u de gratis verzuimkostencheck aan: op basis van uw cijfers doen wij u vrijblijvend een voorstel waar u meteen beter van wordt. Een gezonde diagnose dus!
 
Heeft u belangstelling voor deze gratis verzuimkostencheck, die u verder tot niets verplicht? Vul dan hier uw gegevens in. Eén van onze specialisten neemt dan contact met u op voor een afspraak.
 
Deze content is geblokkeerd
Als u deze content wilt bekijken dan dient u cookies te accepteren.
Cookie-instellingen aanpassen

Laat u vrijblijvend informeren door onze specialisten! Gesprek aanvragen