Over ons

Een zieke of arbeidsongeschikte medewerker kost veel geld. Daarvoor wilt u uiteraard een goede dekking tegen een gunstig tarief. Wij kunnen u helpen de beste verzuimverzekering voor uw bedrijf samen te stellen. Eén die het beste past bij uw situatie, uw branche en uw bedrijfsgrootte.
 
Maar wij doen veel meer. Wij willen u graag een stukje zorg uit handen nemen wanneer er sprake is van verzuim of arbeidsongeschiktheid bij uw medewerker. Dat begint al bij de ziekmelding. Wij staan de zieke medewerker te woord en ondernemen waar nodig actie. Door bijvoorbeeld de arbodienst vroegtijdig in te schakelen of een consult aan te vragen bij een fysiotherapeut. Onnodige wachttijden kunnen zo beperkt blijven.
 
Daarnaast kunnen wij u ook adviseren wanneer het gaat om beperking van de verzuimkosten. Het is in uw eigen belang dat het ziekteverzuim van uw medewerkers zo kort mogelijk duurt en zo min mogelijk administratieve rompslomp oplevert. De kosten van verzuim zijn hoog en dat kan een zware financiële last voor uw bedrijf betekenen.
 
Als totaalontzorger kennen wij alle wet- en regelgeving rondom verzuim en ziekte. Soms kunt u gebruik maken van een verzekering waarvan u het bestaan niet eens wist. Waardoor de kosten naar beneden gaan. En dat is wat wij nastreven voor onze klanten: kostenbesparing en verzuimvermindering.
 
Als regisseur in het verzuimproces helpen wij u graag. Want een zieke medewerker brengt al genoeg zorgen met zich mee!
 
Meer weten over De Verzuimeconoom en haar specialisten? Klik op onderstaande onderwerpen:

De Verzuimeconoom is een onderdeel van de Sucsez Groep.