Onze mensen

Elke Lentjes

Elke Lentjes

"Als juridisch en secretarieel medewerker ondersteun ik Exsist en De Verzuimeconoom op administratief en organisatorisch gebied. Met mijn werkzaamheden lever ik een bijdrage aan de interne organisatie. Dit met het uiteindelijke doel de werkprocessen te organiseren en te verbeteren om als organisatie de klant nog beter te kunnen bedienen. Naast deze veelzijdige baan studeer ik bedrijfskunde MER aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) in Arnhem. Een mooie combinatie waarbij ik de theorie direct in de praktijk kan toepassen. Na mijn studie wil ik mij blijven ontwikkelen op bedrijfskundig en juridisch gebied om uiteindelijk een adviserende rol te kunnen vervullen.

Exsist en De Verzuimeconoom zijn beiden groeiende ondernemingen waar veel ontwikkelingen plaatsvinden. Het leuke is dat je als medewerker wordt meegenomen in deze ontwikkelingen en jouw bijdrage daaraan mag leveren. De dynamische baan, de ontwikkelingsmogelijkheden en de leuke collegiale sfeer, geeft mij elke dag weer energie om naar mijn werk te gaan.

In mijn vrijetijd ben ik trompettist bij de plaatselijke muziekvereniging en neem ik de rol op mij als secretaris binnen de muziekwerkgroep en Young MKB Duiven. Daarnaast ben ik graag bij familie en vrienden om samen leuke dingen te doen."

Terug naar onze mensen