Onze mensen

Hans Hissink

Hans Hissink

"Per 3 april 2017 ben ik als Acceptant Inkomen mijn loopbaan bij De Verzuimeconoom, onderdeel van de Heilbron Groep, gestart. Ik ben per toeval terecht gekomen in de verzekeringswereld. Via een detacheringsbureau ben ik benaderd om mijn loopbaan in de financiële dienstverlening te starten. Uiteindelijk ben ik op de verzuimafdeling terecht gekomen. Verzuim is een interessant onderwerp, dit komt omdat het aan veranderingen onderhevig is en complex.

De Verzuimeconoom is een hele persoonlijke en vooral flexibele organisatie. Dit uit zich voornamelijk in de samenwerking met collega’s. In het team is er altijd ruimte voor gepaste gezelligheid. De functie beschrijf ik graag als uitdagend met veel kansen en ruimte om te leren. Ik kijk er vooral naar uit om mijn bijdrage verder te leveren aan het team en op den duur mijn kennis uit te breiden.

In 2016 ben ik afgestudeerd aan Saxion te Deventer en ben ik geslaagd voor de opleiding Facility Management. Tijdens mijn studie heb ik tevens een half jaar in het buitenland stage gelopen, in Zuid-Afrika.

In mijn vrije tijd breng ik tijd door met vrienden. Vanaf volgend jaar wil ik eerst terug naar mijn stageplek in Zuid-Afrika om daarna meer van de wereld te zien.

Als het uitkomt kook ik nog wel eens wat nieuws in elkaar.”

Terug naar onze mensen