Onze mensen

Melanie Jacqx

Melanie Jacqx

“Sinds kort ben ik werkzaam als Junior Verzuimregisseur bij De Verzuimeconoom. Daarvoor heb ik de opleiding HBO Sociaal Juridische Dienstverlening afgerond. Mijn werk bij De Verzuimeconoom is tevens mijn eerste baan. Ik zal als Junior Verzuimregisseur binnen de gehele afdeling van De Verzuimeconoom ingezet worden en uiteindelijk uitgroeien tot Verzuimregisseur. Bij De Verzuimeconoom krijg ik de kans om al werkend kennis en ervaring op te doen.

Bij De Verzuimeconoom werk ik in een professioneel en enthousiast team. Er wordt hard gewerkt maar er wordt ook tijd gemaakt om een ander te helpen of met elkaar mee te denken. Waar mogelijk wordt er op zijn tijd ook een praatje gemaakt waardoor de sfeer informeel blijft. Als Junior is het fijn dat het team je graag verder helpt en ondersteunt.

In mijn vrije tijd dans ik graag en dan vooral de latijns-amerikaanse dansen. Hier ben ik zo’n acht jaar geleden mee begonnen en ik doe het nog steeds met plezier en enthousiasme.  Samen met mijn danspartner doe ik ook mee aan verschillende landelijke wedstrijden.

Ik verheug me op de tijd die gaat komen bij De Verzuimeconoom!”

Terug naar onze mensen