Onze mensen

Michiel Blankvoort

Michiel Blankvoort

"Per 1 december 2017 ben ik gestart als directeur Verzuim binnen De Verzuimeconoom. Ik ben een echte “inkomensman” die al voor de privatisering van inkomen/sociale zekerheid werkzaam was in de branche Inkomen. Ik heb dus van scratch af aan alle veranderingen kunnen volgen en van daaruit en vanuit verschillende functies specialisatie opgebouwd.

Tot mijn start bij de Verzuimeconoom was ik bijna 10 jaar werkzaam bij Achmea, binnen Avéro volmachten Inkomen, als manager Volmachten Inkomen. Voordat ik bij Achmea startte was ik 7 jaar accountmanager Inkomen bij een branche-organisatie. Vanuit mijn functie bij Achmea heb ik de ontwikkeling van Heilbron/Sucsez op de voet kunnen volgen en ik ben blij dat ik nu zelf binnen dit prachtige bedrijf werkzaam ben.

Binnen De Verzuimeconoom ben ik verantwoordelijk voor de dienstverlening en het verzuim-, inkomensbeleid.  

Samen met mijn nieuwe collega’s ga ik zorgdragen voor een verdere ontwikkeling van onze Inkomensproposities. Middels mooie, onderscheidende ketens met daarin de verzuim-, zorg- en WIA-producten in combinatie met onderscheidende dienstverlening. Via een goede providerboog gaan/blijven wij onze en uw eindrelaties en u als intermediair/adviseur ondersteunen en ontzorgen. Met specifieke dienstverlening voor de klein-, midden- en grootmarkt. Vanuit de diverse risicodragers waar wij een volmacht van hebben, kunnen wij een breed pakket van producten leveren en daarmee levert u, in samenwerking met ons, maatwerk aan uw relaties en voldoet u aan uw zorgplicht."

Terug naar onze mensen