Onze mensen

Petra Modderkolk

Petra Modderkolk

"De Verzuimeconoom is een groeiend bedrijf in ontwikkeling waar dienstverlening een groot goed is. Wij willen graag onze klanten bijstaan in het beheersen van de kosten van verzuim en arbeidsongeschiktheid. Ontzorgen is daarbij het sleutelwoord.

Intern is er een open en prettige sfeer en waar ik me heel prettig bij voel. Iedereen gaat op een informele manier met elkaar om. We werken hard, maar ontspanning op zijn tijd hoort daar ook bij.

In de steeds wijzigende en ingewikkelde wereld op het gebied van sociale zekerheid is advisering en ondersteuning steeds belangrijker. En dat is waar ik mij als Inkomensspecialist mee bezig houd. Ik haal energie uit de meerwaarde die ik hiermee aan tussenpersonen, werkgevers en werknemers  kan geven.

In mijn vrije tijd geniet ik zo veel mogelijk van het leven samen met mijn 2 fantastische kinderen, mijn vriend, familie en vrienden. Ik vind het heerlijk om met een grote groep lekker te tafelen, houd van skiën en ga een paar keer per week naar de sportschool. Te veel leuke dingen om allemaal op te noemen!"

Terug naar onze mensen