Partners

De Verzuimeconoom is uw totaal ontzorger op het gebied van verzuim. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn werken wij samen met verschillende partners, namelijk:

Exsist

Exsist is een re-integratiebedrijf nieuwe stijl. Het doel van Exsist is om mensen en organisaties in beweging te zetten, ze fitter er productiever te maken met de topsport als voorbeeld. Dit bereiken zij door hun aanpak “autonomie en verbinding” en “keuzes maken en verantwoordelijkheid nemen”.

De organisatie heeft zodoende een eigen providerboog ontwikkelt. Hiermee kan zij elk gewenst traject of interventie (preventief) inzetten voor De Verzuimeconoom.

Samenwerking met Exsist:

  • Alles onder een dak;
  • Korte lijnen en intensieve samenwerking;
  • Goede afspraken rondom ontdubbelen van de factuur en overige administratieve afhandelingen.
  • Snel de juiste provider kunnen bieden voor de klant.
  • Het waarborgen van de kwaliteit van de trajecten en interventies.
  • Onderlinge samenwerking in de providerboog.
  • Werken met de beste specialisten.

Voor meer informatie, kijk dan ook eens op: www.exsist.nl.

Zorg van de Zaak

Gecertificeerde, landelijke bedrijfszorgorganisatie Zorg van de Zaak heeft een branchegerichte aanpak op het gebied van verzuim, preventie en re-integratie. Dankzij kennis en ervaring in specifieke branches weten de professionals van Zorg van de Zaak met welke problemen werkgevers te maken hebben. Samen met de werkgever zorgen zij voor gezonde werknemers die duurzaam inzetbaar zijn. Ook kunnen werkgevers en werknemers bij Zorg van de Zaak terecht voor: training & coaching, keuringen & vaccinatie of beleidsontwikkeling & risicomanagement. 

Voor meer informatie, kijk dan op de website.

ArboNed

De professionals en experts van ArboNed verlagen verzuim, minimaliseren arbeidsrisico’s in organisaties, bevorderen de gezondheid en verhogen de motivatie van mensen. Weten hoe een bedrijf ervoor staat is het vertrekpunt. Met onze analyse-instrumenten geven zij inzicht, en op basis van dit inzicht bieden zij oplossingen die aantoonbaar bijdragen aan de vitaliteit van mensen. En met vitale mensen kunnen organisaties doelen realiseren en ambities waarmaken.

ArboNed maakt werkend Nederland vitaler, zodat meer mensen aan het werk zijn en blijven. Zo leveren zij een bijdrage aan het welzijn van mensen en de welvaart van de maatschappij. Dagelijks staan staat het team van ArboNed klaar voor 60.000 werkgevers en meer dan 1 miljoen werknemers.

Meer weten? Kijk dan op de website